Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Білозерському районі народилася трійня

«Ми готувалися приймати двійню. Спочатку на світ з’явилися хлопчик і дівчинка, а потім з’ясувалося, що там є ще одна дівчинка», – ділиться Оксана Володимирівна.

Вона приймала пологи разом із лікарем-неонатологом Надією Іванівною Шипіциною, котра вважає цей випадок просто унікальним. Діти народилися природнім шляхом, пологи пройшли без ускладнень. Вага хлопчика – 2 кілограма 330 грам, дівчаток – 2 кілограма 230 грам і 2 кілограма. Для породіллі Марини Москаленко, родом із Софіївки, це не перші пологи. У жінки вже є двоє доньок і двоє синів, та навіть онучка. Родина малозабезпечена, тож потребує матеріальної допомоги.

Зробити це можна через Херсонський центр захисту материнства і дитинства «Жизнь», звернувшись за телефоном 095-868-11-20, 050-860-95-40. Сьогодні мама і дітки перебувають під постійним доглядом спеціалістів пологового відділення, у зручних та комфортних умовах.

Нещодавно тут з’явилися нові меблі, гарна постільна білизна і навіть двері до палат та кабінетів прикрасили зворушливі дитячі малюнки. Енергетичне оновлення відбулося після освячення відділення настоятелем храму Іоанна Кронштадтського отцем Анатолієм. Протягом червня тут народилося 14 хлопчиків та 2 дівчинки.

Джерело: “Придніпровська зірка”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН