Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійській громаді готуються до відкриття лікарні для надання первинної медичної допомоги

26 липня голова Таврійської міської територіальної громади Микола РІЗАК провів нараду за участі секретаря ради Андрія ХАХАЛЄВА, заступників Олександра ПАВЛЮКА, Анатолія БІЛОГО, керуючої справами виконкому Наталі ЛЕВЧЕНКО, старост округів Ірини ХОМИ та Віти ПРИЙМИ,  керівників відділів та структурних підрозділів міської ради.

Таврійська громада готується до відкриття лікарні для надання первинної медичної допомоги мешканцям усіх населених пунктів. Приміщення, кабінети, сучасне обладнання для власної лабораторії, устаткування – все в очікуванні пацієнтів. Як зазначив генеральний директор Центру ПМСД Таврійської міської ради Микола ГУМЕНЮК, протягом двох останніх місяців на території громади випадків захворювань на COVID-19 не зафіксовано, але  треба бути готовими до будь-якого розвитку подій для оперативного реагування. Продовжується кампанія по вакцинації  населення. «Центр проходить непростий етап становлення, але всі  проблеми робочого характеру, – підкреслив Микола ГУМЕНЮК,- умови для медичних працівників та наших пацієнтів відповідають усім сучасним вимогам, для зменшення контактів пацієнтів та персоналу обладнано окремі   входи до дитячого та дорослого відділень. Все враховано, щоб прийом у лікаря, необхідні процедури відбувалися у комфортних та безпечних умовах».

На нараді звітували профільний заступник міського голови Олександр ПАВЛЮК та керівники комунальних підприємств. Відбуваються планові роботи по благоустрою територій, ліквідовуються аварійні ситуації, проводяться покоси трави, продовжується ямковий ремонт доріг – щоденна непроста і відповідальна робота комунальних служб.

Голова громади Микола РІЗАК вкотре підкреслив важливість якісної підготовки до святкування Дня Незалежності України та Дня міста. Оргкомітет щотижня  на своїх засіданнях координує виконання запланованих заходів.

На фінальній стадії роботи по будівництву стадіону у Таврійську.  Активно ведуться ремонти  у навчальних та дошкільних закладах. Тож літній період видався для  відділів та структур Таврійської міської територіальної громади у всіх розуміннях спекотним та напруженим.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН