Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На міській лікарні у Таврійську йдуть внутрішні роботи та монтується газове опалення

Другий тиждень всередині терапевтичного відділення міської лікарні, що на вул. Каховська, 30, будівельники підрядної фірми «Віра» штукатурять кабінети та коридори приміщення.

Жінки-штукатури спочатку знімають нашарування старої штукатурки, щоб новий розчин добре закріпився на стінах. Майстрині кажуть, що умови для роботи хороші, в приміщені тепло, а для того, щоб сохла штукатурка, ще включать додаткові обігрівачі.

Внутрішні роботи йдуть і всередині будівлі, де планується розмістити станцію швидкої допомоги. Будівельники вже перекрили тут покрівлю, утеплили дах та зовнішні стіни. Наразі в приміщеннях бетонують підлогу  та штукатурять стіни. Разом з швидкою тут планується відкрити аптеку та розмістити адміністрацію лікарні.

Одночасно з будівельними роботами йде монтаж обладнання газової котельної. Вже встановлено два газових котла німецького виробництва, від яких наразі монтуються розвідні труби. Монтажники розказали, що під’єднання та наладку котлів будуть робити представники фірми-виробника, так само, як і здійснювати гарантійне обслуговування.

сайт міста Таврйіськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН