Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роман Головня провів зустріч стосовно парку у Шуменському мікрорайоні

В.о заступника міського голови Роман Головня зустрівся із представниками квартальних комітетів, голів ОСББ та активістами стосовно стану парку у Шуменському мікрорайоні.

За словами голови Корабельної районної у місті Херсоні ради Наталії Чорненької, спільними зусиллями у парку підтримують порядок, лагодять лавки, допомагають комунальникам боротись зі сміттям, яке мешканці приватного сектору, який знаходиться поруч із парком, лишають прямо посеред зелених насаджень.

Активісти звернули увагу, що досить великий парк, де збираються мешканці 40-тисячного мікрорайону, не обладнаний стаціонарною вбиральнею. Також відсутній майданчик, де могли б вигулювати собак.

Серед пропозицій мешканців мікрорайону: облаштування сучасного спортивного майданчику, зони відпочинку із альтанками, які можна здавати в оренду, а кошти спрямовувати на розвиток самого парку. Також встановлення відеокамер, сучасних лавок, облаштування скейт-парку і велодоріжок.

За результатами наради, Роман Головня дав кілька доручень: з’ясувати можливість відновлення поливу зелених насаджень у парку, ліквідувати ями на пішохідних доріжках, вирішити питання із будівлею незаконно встановленого кафе, яке зараз не функціонує.

– Ми зараз працюємо над комплексним підходом реконструкції парків і скверів. Аби вони стали сучасними місцями відпочинку для херсонців. І парк у Шуменському мікрорайоні не виключення. При належному підході та фінансуванні ми за рік-півтора зможемо його облаштувати.– зазначив Роман Головня.

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН