Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт «Цілорічні курорти Півдня України» розвивають на Арабатській Стрілці

Цілий рік приймати відпочивальників будуть на Арабатській стрілці. Генічеськ має великі перспективи з розвитку туризму. Проєкт «Цілорічні курорти Півдня України» представили на Міжнародному інвестиційному форумі – Південна стратегія розвитку. Генічеський район повинен розвивати туристичний потенціал, акцентує новопризначений голова РДА Сергій Олефіренко.

Привітні люди, гарна природа, багато місць для відпочинку- все це чекає туристів. Влітку на гостей чекають піщані пляжі, тепле Азовське, море, та екскурсії південним краєм. Комфортний відпочинок громада може гарантувати не тільки в теплу пору року завдяки центру “Термаль”, про перспективи та потенціал якого говорилось на одному з майданчиків форуму.

Важливо, що термаль- це не просто місце для відпочинку, а санаторно-курортний медико- бальнеологічний центр, де люди можуть покращити стан свого здоров’я, протягом усього року, в залежності від того, коли у них з’явиться вільний час. Туризм – це джерело примноження прибутків та розвитку культури громади , але для цього важливо постійно щось змінювати, покращувати умови, створювати нові локації та, звичайно, інвестувати кошти.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН