Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині працюватиме регіональна рада підприємців

Сьогодні відбулося перше засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації, до складу якої входять представники бізнесу із різних куточків Херсонщини.

Відкрив засідання ради очільник області Сергій Козир, який зазначив: “Створення сприятливих умов для ведення бізнесу на Херсонщині – одне із пріоритетних завдань для команди ОДА. У новому складі ради ми об’єднали вас – професійних фахівців своєї справи, талановитих людей, які мають ідеї, або вже готові проєкти, що змінять область. Нехай дана рада стане майданчиком для успішного діалогу між владою та бізнесом”.

Під час першого установчого засідання Вікторію Гавренкову одноголосно було обрано головою ради. 

“Я займаюсь підприємництвом з 1991 року. Маю бізнес із виготовлення соняшникової олії, на якому працює близько 350 людей. Також займаюсь благодійною діяльністю, націлену на розвиток спорту, фінансову та юридичну грамотність населення, патріотично-військове виховання населення. З цього скликання є депутаткою Херсонської облради та головою бюджетної комісії”, – розповіла про себе Вікторія Гавренкова. 

За її пропозицією було обрано двох заступників голови регіональної ради підприємців. Юрій Палічев відповідатиме за підприємців Херсона, а Юрій Власов працюватиме з бізнесом області. Секретарем ради ж обрано Наталію Лисухіну. Такі кандидатури було одноголосно підтримані членами ради. 

Також на установчому засіданні затверджено робочі групи в складі ради за такими напрямками: 

  • захист прав та інтересів підприємців;
  • лібералізація у сфері законодавства про підприємницьку діяльність;
  • споживчий ринок, торгівля та послуги;
  • промисловість;
  • сільське господарство, переробка сільськогосподарської продукції та розвиток територій.

“Сьогодні ми прийняли необхідні для повноцінної роботи регіональної ради підприємців рішення, попереду ж на вас чекає кропітка робота. Запевняю, що обласна влада завжди готова підтримати ваші пропозиції, націлені на розвиток Херсонщини”, – резюмував перший заступник голови ОДА Андрій Шибаєв.

Джерело – Херсонська ОДА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН