Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На підприємстві, яке є одним з найбільших в Україні експортерів зерна та олійних культур розпочалися перевірки

20 липня 2021 року Головним управлінням Держпраці у Херсонській області під головуванням начальника Головного управління Берлима Віталія Володимировича розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки у структурних підрозділах Каховської філії ТОВ «АТ КАРГІЛЛ»  розташованих у м. Каховка, вулиця Південна,1

Каховська філія ТОВ «АТ КАРГІЛЛ» один з найбільших в Україні експортерів зерна, олійних культур і продуктів їх переробки. А також експлуатує  маслоекстракційний завод, який має великі потужності на півдні.

За період перевірки посадовими особами Головного управління буде перевірено додержання акціонерним товариством  норм та правил з охорони праці та промислової безпеки на виробництві, наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

Під час проведення наради начальником Головного управління  було доведено до посадових осіб  про зміни в законодавстві з питань охорони праці, інформацію про стан виробничого травматизму  та нещасних випадків за 2020-2021 роки.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН