Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховському районі відкрили два сучасних ЦНАПи

Відтепер жителі ще двох громад на Херсонщині можуть отримувати якісні адміністративні послуги, не покидаючи свої населені пункти. Адже у селищі Асканія-Нова та Зелений Під відкрили сучасні центри надання адмінпослуг, які мають все необхідне технічне обладнання та програмне забезпечення.

Це стало можливим завдяки співпраці обласної та місцевої влади з проєктом “U-LEAD з Європою”, що фінансується Європейським Союзом та компанією NIRAS Sweden AB.

Якісні адмінпослуги наближені до людей: у Каховському районі відкрили два сучасні ЦНАПи 

До ЦНАПів можна звернутися, аби отримати послуги з реєстрації місця проживання, реєстрації земельних ділянок, пенсійні послуги, послуги соціального характеру, а також ряд інших адміністративних послуг.

Загалом в Зеленопідському ЦНАПі можна отримати близько 126 адмінпослуг, а ЦНАП в Асканія-Нова пропонує 172 адміністративні послуги.

Крім того, Зеленопідський ЦНАП зможе надавати послуги віддалено, адже для його потреб передали “мобільний кейс”. Це допоможе маломобільним верствам населення та жителям віддалених від ЦНАПу населених пунктів, отримувати якісні адмінпослуги прямо за місцем проживання.

На переконання заступника голови облдержадміністрації Павла Кулика, який опікується цифровим розвитком Херсонщини, відкриття ЦНАПів у громадах області – це значний крок до наближення адміністративних послуг до жителів Херсонщини.

“Херсонщина впевнено рухається у напрямку наближення адміністративних послуг до жителів. Сьогодні ми відкрили три сучасні ЦНАПи, які є прикладом якісної співпраці обласної, місцевої влади та міжнародних партнерів задля добробуту й комфорту жителів громад”, – зазначив Павло Кулик.

Джерело – Херсонська ОДА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН