Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеська станція екстреної медичної допомоги отримала сучасний автомобіль

За останній рік питання надання Новоолексіївкому ППБ було одним з нагальних. Генічеська районна державна адміністрація неодноразово зверталася до голови Департаменту охорони здоров’я ОДА Віктора Короленка та до директора комунального неприбуткового підприємства обласного териториального центру єкстренної медичної допомоги та медицини катастроф Юрія Бовкуна.

Сьогодні, 21 липня 2021 року, голова Генічеської районної державної адміністрації Сергій Олефіренко та заступник голови Генічеської райдержадміністрації Гульнара Бекірова вручили завідувачу Генічеської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги і медицини катастроф Валерію Дронову та водію Новоолексіївського ПББ новий сучасний автомобіль швидкої медичної допомоги марки Citroën класу B, який повністю укомплектований згідно з табелем оснащення.

У комплектації кожної машини є дефібрилятор, ларингоскопи (в попередніх їх не було), небулайзери, мішки Амбу, як для дорослих, так і для новонароджених, респіратори ручний та автоматичний, інфузомат (він вкрай потрібний, коли під час транспортування хворого на великі відстані його необхідно прокапати). Також у підрозділі наявні усі лікарські засоби, медичні вироби та засоби індивідуального захисту для надання медичної допомоги хворим. Ще одне дуже важливе обладнання – кисень: тут він переносний і портативний.

Наявність нового сучасного автомобіля швидкої медичної допомоги забезпечить надання вчасної та якісної медичної допомоги , у тому числі хворим на коронавірусну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Генічеська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН