Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовському аграрному фаховому коледжі розпочався набір на навчання (відео)

В Україні стартувала вступна кампанія. Скадовський аграрний фаховий коледж Херсонського Аграрно-Економічного університету, який знаходиться в селі Антонівка Скадовського району, запрошує абітурієнтів.

Основними напрямами діяльності коледжу є: підготовка висококваліфікованих фахівців для підприємств агропромислового комплексу; курсова підготовка, підвищення кваліфікації, перепідготовка робітничих кадрів; фінансово-господарська діяльність. На протязі останніх років керівництво коледжу надає значну увагу розвитку навчально-матеріальної бази, створенню належних побутових умов для студентів і персоналу, що сприяє кращому вихованню фахівців.

Інтеграційні зв‘язки з Державним вищим навчальним закладом Херсонського державного аграрно-економічного університету забезпечують ступеневу підготовку випускників коледжу, дозволяють студентам після коледжу відразу вступити на 3 курс університету, а за час існування навчального закладу було підготовлено близько 6,5 тисяч фахівців сільського господарства.

Часто абітурієнти обирають саме цей коледж, за прикладом членів сім’ї, які тут успішно навчалися. Насичене студентське життя та якісна освіта поєднанні в цьому навчальному закладі, тож це вдалий вибір для тих, хто хоче пов’язати своє життя з аграрною сферою.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН