Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці стали купувати більше автомобілів

За півроку в сервісних центрах МВС Херсонщини зареєстровано 15581 транспортний засіб, що на третину більше, ніж за такий же період минулого року (10500). 

— Найбільше таких послуг надано громадянам у березні (2866) та червні (2835), — повідомила «НД» Галина Кустенко, керівник прес-служби регіонального сервісного центру МВС у Херсонській області. — Значно збільшилась кількість вперше зареєстрованих транспортних засобів – 4386 (минулий рік – 2832), з них нових – 1619 (минулий рік – 1033).

Як свідчить статистика, втричі більше водіїв надали перевагу транспорту, виробленому за кордоном. Серед зареєстрованих (перереєстрованих) кількість транспортних засобів вітчизняного виробництва та країн СНД складає 3622 одиниці, іноземного виробництва – 11426.

— Слід зазначити, що чисельність зареєстрованих (перереєстрованих) одиниць мототранспорту і причепів у розрізі країни їх виготовлення майже не різниться: вітчизняного виробництва і країн СНД – 870, іноземного виробництва – 798, — додала Галина Кустенко.

Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН