Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці у серпні купили в автосалонах машин на 4,2 млн доларів

Минулого місяця у Херсонці та області зареєстрували 145 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили 4,2 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Renault Duster. 

Позашляховики та кросовери склали 80% від зареєстрованих у серпні автомобілів. Дизельними двигунами були обладнані 30% машин. Середня ціна кожного автомобіля склала 29 000 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault. За місяць придбали понад 30 таких автомобілів на суму 550 000 доларів. Кросовер Renault Duster отримав найбільшу кількість продажів у регіоні і покрив 14% продажів. Крім нього часто купували Kia Sportage і Renault Sandero.

Загалом в Україні зареєстрували 8 450 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 266 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Позашляховики та кросовери склали 72% від усіх зареєстрованих у серпні нових автомобілів. Продажі нових авто зросли на 20%, якщо порівнювати із серпнем 2020 року.

Нагадаємо, у липні в Херсоні та області зареєстрували 175 нових автомобілів на загальну вартість 5 млн доларів. Тоді найпопулярнішим брендом була Toyota, а найпопулярніші моделі – Toyota Land Cruiser Prado і Kia Sportage.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН