Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський окружний адміністративний суд відзначив 13-у річницю процесуальної дільності

Про це повідомляється на фейсбук сторінці установи:

– Тринадцять років тому, 14 липня 2008 року, наш суд відкрив свої двері та прийняв першу позовну заяву – так почалася нова сторінка в історії мешканців Херсонщини.

👍Все починалося з трьох суддів та десятка працівників апарату суду, а сьогодні ми зросли й об’єднані в достойний колектив професіоналів.

☝️Херсонський окружний адміністративний суд утворено 01 січня 2005 року на підставі Указу Президента України від 16 листопада 2004 року № 1417/2004 «Про утворення місцевих та апеляційних адміністративних судів, затвердження їх мережі та кількісного складу суддів».

🤝 Саме належно організована робота суду, високий рівень свідомості кожного працівника допомогли успішно виконати поставлені перед судом завдання з захисту прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб від порушень з боку суб’єктів владних повноважень.

📜 Відзначено наступних працівників:

✅ Аллу Рябчич, секретаря судового засідання – Подякою ДСА України;
✅ Олену Ляшенко, начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення – Почесною грамотою ТУ ДСА України в Херсонській області;
✅ Наталю Осадчук, помічника голови суду – Подякою ТУ ДСА України в Херсонській області;
✅ Євгена Скакуна, головного спеціаліста відділу аналітично-статистичної роботи та інформаційних технологій – Грамотою ТУ ДСА України в Херсонській області.

🦸‍♂️ До речі, пан Євген – єдиний працівник апарату суду, який працює з дня початку процесуальної діяльності суду до сьогодні безперервно!
💪Нам є чим пишатися сьогодні й над чим працювати надалі!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН