Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині за останню добу потонули три людини

В умовах літньої спеки на воді гинуть люди. Вранці, в місті Одеса поруч з причалом 145 в морській воді виявлено тіло людини без ознак життя. Працівники ДСНС о 9 годині за допомогою човна вилучили потопельника з води. Данні особи встановлюються. Цього ж ранку об 11 годині в річці Дунай та 93 кілометрі черговим прикордонної служби під час спостереження виявлено у воді тіло жінки, пошуки якої тривали з 12 липня. Загиблу людину водолазами ДСНС вилучено і транспортовано на берег.

В місті Чорноморську о 7 годині рятувальники розпочали пошуки чоловіка, який під час підводного рибальства вчора зник в морі в районі яхт-клубу по вулиці Набережна. Пошуки комунальної рятувальної служби міста Чорноморська протягом минулого дня результатів не дали. Водолазами ДСНС о 14 годині 15 хвилин тіло потопельника було виявлено на відстані 150 м. від берегової лінії і вилучено. Під час пошукових робіт було обстежено 5000 кв.м. дна і 6 кв.км. водної поверхні.

Об 10 ранку надійшло повідомлення, що в озері Небо Фонтанської територіальної громади вийшов на човні в воду і не повернувся 55 річний рибалка. Рятувальники проводять обстеження берегової лінії з метою пошуку людини. З початку року на Одещині вода уже забрала життя 16 людей. Не стань наступним! Виконуй елементарні правила безпечної поведінки на воді, щоб приємний літній відпочинок не був затьмарений сумною подією!.

ГУ ДСНС України в Одеській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН