Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську водні поліцейські розшукали 4-річного хлопчика, який загубився

У місті Генічеськ під час патрулювання населеного пункту водні поліцейські спільно з працівниками Упpaвлiння aвiaцiї тa пoлiцiї нa вoдi помітили маленького хлопчика без супроводу дорослих, який сам йшов уздовж дороги і вибігав на проїжджу частину.

За словами начальника сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського райуправління поліції Максима Жаркова, поліцейські зупинилися і дізналися, що хлопчик загубився, більше ніяких даних про себе дитина надати не змогла.

Правоохоронці зателефонували на лінію «102» та почали разом з дитиною об’їжджати район у пошуках батьків. Через декілька хвилин знайшовся батько, який саме шукав сина віком 4,5 роки.

Чоловік пояснив, що приїхав з родиною на відпочинок з Мелітополя і не помітив, як син загубився. Чоловік подякував поліцейським за допомогу. Батькові правоохоронці порадили уважніше слідкувати за сином, не залишати його без нагляду у багатолюдних місцях, а особливо на пляжі.
Шановні громадяни❗ Вкотре нагадуємо про необхідність неухильно пильнувати за дітьми на відпочинку, не залишати їх самих на пляжах чи на дитячих майданчиках. Дітям необхідно дати чіткі настанови, як діяти в тій чи іншій ситуації, від чого треба триматися подалі та як себе поводити у разі виникнення небезпеки.

Поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН