Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Цього літа оздоровляться 19 тисяч запорізьких дітей

На  відповідні потреби обласний та місцевий бюджети спрямують 58 млн грн. Першочергову увагу приділять дітям із малозабезпечених родин, дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування.

Хлопчиків та дівчат прийматимуть 24 заклади відпочинку на Дніпрі та Азовському морі. Питання № 1 – безпека.  Як наголосив т.в.о. заступника начальника ГУ ДСНС України в Запорізькій області Євген Водоп’янов, у кожному дитячому таборі рятувальники  ретельно перевіряють вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій, наявність шляхів евакуації, систем протипожежного захисту та захисту від блискавок. Також після нещодавньої трагедії у Кирилівці особливу увагу приділять безпеці відпочинку на пляжі.

Якщо фахівці зафіксують порушення, які несуть загрозу життю та здоров’ю дітей, жоден оздоровчий заклад працювати не буде.

  • Вже другий рік поспіль оздоровчий сезон проходить в умовах пандемії. Наше спільне завдання – організувати безпечний відпочинок жителів і гостей області. Для оздоровчих закладів ставиться завдання приділяти особливу увагу засобам захисту, дезінфекції. Головний акцент цьогорічної оздоровчої кампанії – це безпека. Також в області необхідно створити реєстр всіх закладів, які надають послуги з відпочинку та оздоровлення, – наголосив Олександр Старух.

Запорізька ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН