Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський Водоканал продовжує  виконувати  заміну мереж у місті

У червні 2021 року завершено заміну 250 м водопроводу по вул. 8-й Західній. Стара мережа відслужила більше 30 років, високий рівень грунтових вод призвів  до корозії матеріалу. Виникали часті витоки, у зимовий період –  обмерзання, що призводило до перебоїв у подачі водиЗамість зношених були встановлені сучасні поліетиленові труби, які мають тривалий термін експлуатації (50 років) та гарантують надійне та безперебійне водопостачання мешканців. Виконання робіт відбувалось без припинення водопостачання.

«Ми проводимо заміну зношених трубопроводів згідно зі встановленим планом, за наявності необхідних коштів, яких завжди бракує. Тому за ініціативою споживачів  практикуємо заміну мереж на умовах розумного компромісу: мешканці закуповують труби та запірну арматуру, а ми виконуємо розриття, укладання труб, підключення до водопровідних вводів будинків, гідравлічні випробування, дезінфекцію, зворотну засипку та благоустрій. Це зручно і для мешканців, і для Водоканалу. Сподіваємося на подальшу співпрацю», – зазначив начальник служби водопостачання Володимир ГЕРАСИМЕНКО.

З початку 2021 року  МКП «ВУВКГ м.Херсона» проведено заміну близько 2,2 км технічно зношених мереж водопостачання. Серед масштабних замін: вул. 4-а Західна (200 м), вул.7-а Західна (230 м), вул. 8-а Західна (250 м) у Корабельному районі. Наступний етап – заміна 500 м трубопроводу по вул. І.Виговського (Щорса) у Дніпровському районі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН