Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Корабельному районі Херсона вчасно врятували дитину

Вчора відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини й позачергове засідання виконавчого комітету Корабельної районної у місті ради. Прийнято рішення про відібрання дитини у матері без позбавлення батьківських прав.

 

Лише завдяки небайдужому ставленню сусідів удалося уникнути жахливих наслідків. Пізно увечері 8 липня поліція разом зі службою у справах дітей Корабельного району виїхали за адресою. З’ясувалося, що дворічний хлопчик провів у квартирі 2 доби разом з матір’ю, яка перебувала в сильному алкогольному сп’янінні майже в непритомному стані. У ході перевірки помешкання було виявлено: дитина два дні знаходилася без нагляду, води та їжі, дитяче ліжко було в занедбаному стані, сморід у квартирі, безлад і розкидані брудні речі.

 

Дитину негайно госпіталізували до КНП « ХМКЛ ім. А. і О.Тропіних». Наразі хлопчику вже нічого не загрожує і він перебуває у дитячому відділенні цієї лікарні під наглядом фахівців.

 

Просимо жителів міста: якщо ви побачили, що дитині загрожує небезпека, негайно звертайтеся до поліції, швидкої допомоги або у службу у справах дітей районних у місті рад!

Херсонська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН