Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулося засідання коордради з питань детінізації та легалізації зайнятості населення

9 липня під головуванням заступника міського голови Оксани Рукавішнікової відбулося координаційної ради з питань детінізації та легалізації зайнятості населення, забезпечення податкових надходжень до бюджету Херсонської міської територіальної громади.

У ході засідання члени ради заслухали суб’єктів господарювання, на яких існує заборгованість по сплаті земельного податку та по сплаті податку на нерухоме майно.

Нагадаємо, координаційна рада з питань детінізації та легалізації зайнятості населення, забезпечення податкових надходжень до бюджету Херсонської міської територіальної громади створена розпорядженням міського голови Ігоря Колихаєва.

Координаційна рада є консультативно-дорадчим органом, діяльність якого спрямована на погодження дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, податкових та фінансових органів, підприємств, установ і організацій щодо виявлення випадків приховування зайнятості працівників, аналізу причин та визначення заходів стосовно запобігання даним явищам з метою скорочення «тіньового» сектора економіки, збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, державних цільових фондів та забезпечення сталого соціально-економічного розвитку міста.

До складу координаційної ради увійшли представники органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, Головного управління Держпраці у Херсонській області, Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області, Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, Головного управління статистики у Херсонській області, Головного управління статистики у Херсонській області.

Херсонська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН