Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники Школи молодого політика презентували власні проєкти

Про це повідомляє “Український Південь”, посилаючись на допис Олега Половцева у соціальних мережах.

Замість приємного відпочинку де-небудь на пляжі, вони допрацьовують останні штрихи в проєктних заявках, активно розсилають запити в різні установи, організації та на підприємства, щоб зібрати останні документи перед подачею своїх проєктів до Громадського бюджету Херсона. І паралельно встигають презентувати свої ідеї жителям міста. Днями, 2 липня, випускники Школи молодого політика Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine виступили з презентаціями своїх проєктів на підприємстві ANSERGLOB.

Співробітники з непідробним інтересом слухали школярів, задавали багато питань. Деякі з них з подивом дізналися, що їхня думка враховується при управлінні Громадським бюджетом міста. Тобто діти не просто презентують свої проєкти, а публічним пошуком підтримки поступово змінюють суспільну думку про відсутність у городян можливості реально впливати на управління бюджетом громади. Дивлячись на їх активну діяльність, все більше херсонців усвідомлюють, що можуть і повинні впливати на рішення, які приймаються в місті, і на розподіл бюджетних коштів.

Проєкти стають центром залучення активних людей, що націлені на зміни в громадському житті міста. Підтримка, допомога та поради, які діти отримали при підготовці до цієї зустрічі від Андрій Калита, громадського діяча та депутата Херсонської міської ради, були дуже важливими і цінними. А можливість провести цю зустріч, яку надали керівники підприємства ANSERGLOB Ольга Павлівна Загребельна і Сергій Єгорович Хомчик, надихнула юнаків та дівчат в подальшому ще завзятіше працювати над тим, щоб робити рідне місто кращим та комфортнішим для життя.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН