Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Самойленко відзначив працівників поліції

З нагоди 6-ї річниці Дня Національної поліції України голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко нагородив поліцейських грамотами.

У своєму слові він зазначив: «30 років тому я обрав шлях служіння в правоохоронних органах. В моєму житті не було дня, коли б я пошкодував про це! Головне завдання поліції: аби люди менше бачили хто їх захищає, а більше відчували, що вони захищені».

Тож за виявлений високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, досягнення вагомих результатів у роботі та з нагоди Дня Національної поліції України Почесними грамотами обласної ради нагороджено:

Сиротюка Олександра Олександровича – поліцейського з реагування патрульної поліції сектора поліцейської діяльності № 1 Відділення поліції   № 1 Каховського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області, старшого сержанта поліції;

Стеблінову Яну Анатоліївну – начальника сектора дізнання Відділення поліції № 1 Генічеського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області, майора поліції;

Терещенка Миколу Андрійовича – старшого інспектора-чергового Відділення поліції № 3 Каховського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області, підполковника поліції;

Токаря Олександра Васильовича – дільничного офіцера поліції сектора превенції Скадовського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області, капітана поліції.

Також Олександр Самойленко відзначив колектив Головного управління Національної поліції в Херсонській області подякою голови Херсонської обласної ради за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, досягнення вагомих результатів у роботі та з нагоди Дня Національної поліції України.

Джерело – Херсонська обласна рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН