Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території залізничного вокзалу у Херсоні утворилось жаб’яче озеро

Залізничний вокзал – це візитівка будь-якого населеного пункту. А херсонський вокзал то потопає у чварах перевізників, то туристи самі почали “потопати” в озерці, яке розгорнулось прямо біля воріт вокзалу, – повідомляє інформаційне видання “Український Південь”.

Тут озерце біля каналізаційного люка і площа за майже рік, як воно виникло, суттєво зросла. Приємно, що комунальники його обгорнули стрічками, але жахливий запах і вечірнє квакання жаб просто відлякують гостей міста – прогулятись Херсоном, бо якщо це на вокзалі, а що ж далі? А далі позаторішній обірваний борд, на якому саркастична назва (так здається після побаченого): “Закохайтеся в Херсон”.

Можливо б і закохались ті відпочивальники з дітьми, які рухається в сторону автостанції “ЮГ”, але відсутність в тій частині тротуару, так б`є ноги тяжкими сумками, що ті швиденько їдуть з міста. Але приємно, що трава скошена, тротуари підмели комунальники, яких вже офлайн бачити жителі міста. Тільки поки туристичний магніт не спрацьовує, бо жаб`яче озеро і крики пасажироперевізників, які борються за туристів, просто відлякують всіх.

Автор – Олексій Кравчук

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН