Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фонтан під Херсонською міською радою не можуть запустити комунальники

Про це пише журналістка Лідія Григор’єва у соціальних мережах.

Херсон. Майже середина літа. Міська влада нарешті примусила комунальників виконувати свою роботу – трава покошена, прибирається сміття, але, на жаль, як не мети, а парки херсонські виглядають сумно. Це не може бути туристичним магнітом, а навпаки показником для молоді – тікай, поки немає коріння.

Тому з задоволенням побувала на брифінгу Романа Головні, заступника Херсонського міського голови, на якому він заявив сміливо, що там парки – Шевченківський, Потьомкінський та Покровський зміняться, десь буде реконструкція, а десь капітальний ремонт – як от Потьомкінський.

Проект, який надав Денис Писарогло (ПП “ДМ ПРОЕКТ” ), цікавий, нагадує парки в Одесі з 2 фонтанами, вода в яких буде виходити з землі і зникати. Просто і сучасно планують зробити благоустрій, аби цей парк ожив.

Щодо фонтанів: вони недешеві, на них заробляти ніхто не буде, більше того будуть залучатись і спонсорські кошти. Але будуть працювати. На жаль, біля міськради робили “попередники” чудовий фонтан, але його запустити не можна. Тому чекатимемо змін, але позитивних. А поки прибираємо біля своїх домівок.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН