Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Скадовську перевірили об’єкти туристичної нерухомості

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на пресслужбу податкової.

Нещодавно працівники Скадовської ДПІ та управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели інвентаризацію об’єктів нерухомості, які розташовані на прибережних вулицях курортного міста Скадовськ. Метою подібних заходів є актуалізація даних та розширення бази оподаткування податком на майно.

Спілкуючись з громадянами, податківці інформували їх щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та про пільги, які передбачені законодавством. Під час заходу інспектори розповіли про особливості сплати туристичного збору та роздали громадянам пам’ятки.

Робота у даному напрямку проводитиметься на постійній основі, оскільки й досі фіксуються непоодинокі випадки використання громадянами своїх домоволодінь для тимчасового розміщення відпочивальників без належної сплати відповідних податків та зборів. Внаслідок цього бюджет недоотримує кошти у вигляді податків і зборів, що негативно впливає на соціально-економічний стан регіону.
Фахівці податкової служби області завжди відкриті до діалогу і за потреби готові надавати практичні та методичні рекомендації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН