Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську відбудеться фестиваль «Рибацька удача»

30 червня під головуванням Генічеського міського голови Олександра Тулупова відбулась нарада стосовно святкування у громаді Дня рибалки, в рамках якого традиційно пройде фестиваль «Рибацька удача».

Розпочалась нарада у кабінеті міського голови. Олександр Тулупов, його заступник з питань ЖКГ Вадим Васильчук, начальник відділу культури і спорту міської ради Олександр Зюмкін, директор центру культури і дозвілля міської ради Альона Тютюнник, начальник КП «Міськжитлобуд» Сергій Бубнов та інші обговорили нюанси проведення фестивалю: місцезнаходження сцени, призовий фонд, умови реєстрації на конкурс рибалок, засоби інформування про фестиваль тощо. За попередньою інформацією, під час фестивалю зранку у суботу, 10 липня, мають бути змагання з риболовлі; вечірні ж заходи розпочнуться дитячою програмою, далі буде нагородження за номінаціями, концертна програма, бармен-шоу, фаєр-шоу, салют і дискотека.

Після того учасники наради виїхали на міський пляж, аби визначити місця, де знаходитимуться фестивальні локації. Паралельно директор КП «Генічеський міський пляж» Нана Чернова розповіла про стан проведення курортного сезону. За словами Нани Зіївни, наразі на пляжі відпочивають курортники з Києва, Кривого Рогу, Харкова, Шостки Сумської області та інших міст і сіл України.

Детальніше про програму фестивалю «Рибацька удача» можна буде дізнатись ближче до дати його проведення.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН