Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

При торгово-промисловій палаті України створять раду з питань розвитку професійних кваліфікацій

Під час засідання члени Президії ТПП України розглянули низку питань, які є пріоритетними для координації подальшої діяльності системи ТПП.

ТПП України вже тривалий час веде системний діалог з профільними організаціями щодо розбудови системи кваліфікаційних центрів при регіональних палатах. З метою об’єднання зусиль бізнесу й експертних організацій, що працюють у сфері Національної системи кваліфікацій, члени Президії вирішили створити Раду з питань розвитку професійних кваліфікацій при ТПП України.

Така Рада виступатиме платформою для вирішення різних питань, спрямованих на покращення якості трудового потенціалу України, підготовку кваліфікованих працівників і поглиблення взаємодії з органами державної влади.

Учасники засідання, зокрема, переглянули тарифи на послуги, пов’язані з видачею сертифікатів про походження товару, а також послуги Центральної випробувальної лабораторії контролю якості товарів ТПП України (незабаром інформація на сторінці «Послуги» буде оновлена).

Крім цього, голова Комітету з питань охорони здоров’я та фармації при ТПП України Владислав Страшний презентував стратегію роботи Комітету на 2021-2025 роки. Пріоритетними є такі стратегічні напрямки діяльності:

  • сприяння дерегуляції галузі;
  • створення сприятливих умов для розробки інноваційних схем лікування;
  • вплив на поліпшення якості лікарських засобів в Україні;
  • інтеграція України в сучасний світовий логістичний простір сфери охорони здоров’я;
  • розвиток системи електронної інформатизації у галузі.

Серед іншого, на засіданні призначили нових представників ТПП України за кордоном: Зоряну Літвін – в Судані, Мільтона Касереса – в Республіці Перу, Дімітріоса Дімітріадіса – в Салоніках (Греція), Хундзахішвілі Гіоргі – в Батумі (Грузія).

Торгово-промислова палата

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН