Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині шукають сезонних працівників

На Херсонщині триває підбір працівників на вакансії сезонного характеру. Працівники потрібні як для сільськогосподарської галузі, так і для рекреаційної.

????Враховуючи, що сезонна зайнятість є характерною відзнакою ринку праці Херсонщини, обласна служба зайнятості має свої напрацювання у питаннях організації таких видів робіт. Отже, ще до початку сезону, заздалегідь, розпочинається підбір та підготовка відповідних працівників для своєчасної комплектації кадрів у роботодавців. І цей рік не є виключенням.

????«Станом на 25 червня цього року до центрів зайнятості області надано приблизно 3900 вакансій із сезонним характером праці. Протягом півріччя майже 1800 громадян з-поміж безробітних ми навчили під потребу роботодавців. І, незважаючи на те, що погодні умови внесли певні корективи в строки початку деяких робіт, понад 3000 вакансій вже укомплектовано за сприяння служби зайнятості, – зазначає заступниця директора Херсонського обласного центру зайнятості Nataliya Portugalska».

????Найбільша кількість працевлаштованих громадян на сезонні вакансії у Голопристанському, Скадовському, Каховському, Чаплинському та Новотроїцькому районах.

?Ознайомитись з переліком актуальних вакансій з сезонним характером роботи по Херсонській області можна за посиланням ???

https://khe.dcz.gov.ua/…/perelik-aktualnyh-ta

Служба зайнятості

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН