Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В ХДУ побільшало докторів філософії: викладачка захистила дисертацію

Про це повідомляє інформаційне видання “Український південь” з посиланням на допис ректора вишу Олександра Співаковського.

Університетською командою вітаємо викладачку кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти Алена Балеха із захистом дисертації на здобуття ступеня доктора філософії. А наукову керівницю здобувачки – докторку педагогічних наук, професорку кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, деканесу педагогічного факультету Херсонського державного університету Любов Петухова – з поповненням у науковій родині факультету.

Сьогодні у Херсонському державному університеті відбулося засідання разової спеціалізованої вченої ради, яка прийняла до розгляду та провела захист дисертації Альони Бальохи «Формування природознавчої компетентності майбутнього вчителя початкових класів у моделі трисуб`єктної дидактики» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань Освітні/Педагогічні науки зі спеціальності «Професійна освіта».

Перед початком офіційної частини від мого імені членів разової спеціалізованої вченої ради та здобувачку привітав перший проректор Сергій Омельчук.

До складу ради увійшли: голова – докторка педагогічних наук, професорка ХДУ Нина Слюсаренко; рецензенти – доктор педагогічних наук, професор ХДУ Борис Андрієвський та кандидатка педагогічних наук, професорка ХДУ Lyudmila Perminova; опоненти – доктор педагогічних наук, професор Національного університету біоресурсів і природокористування України Олександр Кучай та докторка педагогічних наук, професорка Бердянського державного педагогічного університету Алла Крамаренко.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН