Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Кубік на пляжі» став темою дня у сесійній залі Бехтерської ОТГ

Перед початком сесії надали слово представникам ініціативної групи, які зареєструвалися до виступу. Тема була болючою для всіх, хто прийшов захищати права у першу чергу – відпочивальників. Ми вже писали про те як не по-добросусідськи поводиться курортний комплекс «Прибой» по відношенню до інших оздоровчих закладів у с.Залізний Порт на Голопристанщині.

Терпець увірвався у багатьох – представників «Капітана», «Олімпу», «Боніто», «Анжеліки», «Авантажа» та інших. Люди заміряли рівень потужності сигналу, що лунає з встановленої сцени біля «Прибою» – сягає понад 90 децибелів з дозволених 40. Та проблема ще й в тому, що опівночі апаратура переноситься на пляж і в незаконно встановленому «кубіку» веселяться  «кому не спиться» до 3-4 години ранку. А разом з ними потерпають ті, хто спланував свій відпочинок і не отримує очікуваної послуги.

Виступаючі розповіли, що гості , які за сезон можуть відпочивати у них 2, а то і 3 рази – знімають бронь, вибачаються і їдуть в інші більш спокійні місця. На жаль, цьогорічний сезон ще не набрав тогорічних обертів: то карантин стає на завалі, то погода, а тепер ще й сусід-веселун.

Та поки люди «ламали списи» за справедливість, на майданчику перед «Прибоєм» дуже швидко «обтяпували» ще одну протизаконну справу. На землі, яка є комунальною власністю ОТГ, завозять все необхідне для Луна-парку і триває технічна підготовка до його встановлення. До речі, на сесії одними з питань були: про затвердження  проектів землеустрою та передачу у користування земельних ділянок; про відмову у проектній документації тощо.

Активісти висловилися і дійшли згоди, що готуватимуть листа про дострокове скликання виконкому Бехтерської ОТГ з подальшим створенням комісії, яка виїде на місце події і, задокументувавши порушення, зокрема, щодо «кубіка на пляжі» – знесе самоуправну споруду.  

 Ще одна деталь. Сесія ще не закінчилася і продовжиться 29 червня. Отоді і будуть остаточні результати по рішеннях сесії. Чекаємо.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН