Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Велике прибирання провели у Дудчанській громаді

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланняи на дописи у соціальних мережах.

Два дні трохи прибирали в селі. Але настрою, чесно кажучи, це не додало. Якщо в інших селах по 1-2-3 смітники, то в нас їх вісім. А це означає, що всі звикли смітити там, де живуть. Це як ходить під себе, тільки гірше, бо заважає іншим.

Наполегливе прохання: кидайте погану звичку вивозити сміття куди попало, для цього є офіційне сміттєзвалище. ОДНЕ. Багато сміття, яке я побачила на звалищах, чудово горить у ваших плитах і котлах:одяг, пакети, обгортки. У чому проблема? Всі ті купи сміття, які нагортаються, час від часу потрапляють у Дніпро, а потім ми п’єм. І похорон за похороном.
Отже, моралі – це, звичайно, добре, але вже є прецедент з адмін протоколом за спалювання трави, буде протокол і за вивіз сміття у непризначені для цього місця. Штрафувати не будемо, бо штрафи смішні, а от виправні роботи будуть. У селі роботи багато, зайві руки ой як потрібні.
Велика подяка голові ОТГ Олег Яхнієнко за надану техніку.
Окрема подяка знову ж голові за вирішення питання з проблемою ділянкою по вулиці Шульги. Колись при заміні водогону технікою було пошкоджено ділянку вулиці, і коли йшов дощ, проїзд був неможливий. Тепер цю ділянку засипано і розрівняно. Коли Олег Володимирович приїжджав з інспекцією в село, він пообіцяв мешканцям вулиці вирішити це питання. Обіцянка виконана. Дякую депутату ОТГ Светік Смоленець ,що вказали на проблему.

Велика вдячність депутату ОТГ Віктор Торчанський і директору КП “Стояни” Віктор Бондарчук ,що ці два дні були поруч. На спеці, на сонці техніка не витримуавала, ви разом зі мною із трактористом “крутили гайки” і вдень, і вночі. З такими помічниками нічого не складно.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН