Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ексочільник Херсонської ОДА проконтролював перебіг будівництва мостопереходу

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на допис Юрія Гусєва у соціальних мережах.

Разом з головою Херсонська обласна державна адміністрація Сергій Козир відвідав Будівництво Мостопереходу м.Херсон Ген-к ПрАТ “Укратоменергобуд”. Нагадаю, будівництво цього важливого для регіону об’єкту відновлено минулого року на виконання доручення Президента України Володимир Зеленський та здійснюється в рамках національної програми Велике будівництво.

З моменту мого минулого візиту на майданчик разом з головою фракції Слуга Народу у Верховна Рада України David Braun, а також головою Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич – у квітні – підрядною організацією ПрАТ «Укратоменергобуд» проведено значний обсяг робіт. Так, закладена перша в Україні 100 метрова захватка плити автопроїзду. Роботи триваюсь і у вихідні дні.

Початок руху транспорту першою чергою запланований на 24 серпня – тридцяту річницю Незалежності України. До того часу необхідно завершити бетонування естакад, підпірних стінок, влаштування підходів до шляхопроводу, укласти другий шар асфальтобетону на подовженні проспекту Адмірала Сенявіна та кільцевої розв’язки.

Відвідав Херсонський державний суднобудівний завод «Палада», який входить до складу Державний концерн “Укроборонпром”. Наступного тижня заплановано заслухати підсумки двох кварталів роботи заводу та затвердити план розвитку, а також програму погашення заборгованності по зарплатні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН