Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

День Конституції відзначили у Миколаєві

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на сайт міської ради.

25 червня у Миколаївському національному академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулись святкові заходи з нагоди 25-ї річниці Конституції України.  В урочистостях взяли участь мер Олександр Сєнкевич, секретар міської ради Дмитро Фалько, керівництво нашої області, народний депутат України Олександр Пасічний.

На початку заходи студенти Миколаївського фахового коледжу культури й мистецтв поклали квіти до пам’ятників Тараса Шевченка та В’ячеслава Чорновола.

Зі святом зібрання привітав міський голова Олександр Сєнкевич.  Мер Миколаєва зазначив, що Конституціє України – один із найдемократичніших Основних законів, що нині діє у світі. При цьому, як зазначив Олександр Сєнкевич, потрібно чітко усвідомлювати одну просту істину: вона надає громадянам не тільки широкі права, а й визначає обов’язки. На жаль, про це нерідко забувають.

– Часто ми чекаємо, щоб наша країна стала найкращою у світі. Однак нічого для цього не робимо, – сказав Олександр Сєнкевич. – Хочу побажати, щоб кожен з вас щодня прагнув самовдосконалення, ставав краще за вчорашнього себе і жив відповідно до Конституції.

У цей день з нагоди 25 дня народження Основного закону України мешканцям міста та нашої області вручили відзнаки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН