Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У відділенні реалізації нафтопродуктів по Херсонській області ПАТ «Укрнафта» відбулася перевірка

23 червня 2021 року Головним управлінням Держпраці у Херсонській області розпочато планову перевірку в відділенні реалізації нафтопродуктів по Херсонській області ПАТ «Укрнафта».

Підприємство займається реалізацією нафтопродуктів на АЗС (бензин, дизельне пальне) та зрідженого газу (пропан) на АЗК в Херсонській області.

За період перевірки посадовими особами Головного управління буде перевірено роботу адміністрації щодо забезпечення функціонування системи управління охороною праці відповідно до Закону України «Про охорону праці», наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Під час проведення наради до посадових осіб відділення реалізації нафтопродуктів по Херсонській області ПАТ «Укрнафта» було доведено інформацію про стан виробничого травматизму  та нещасних випадків за 2020-2021 роки, про заходи безпеки по недопущенню поширення гострої респіраторної хвороби COVID -19.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН