Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі влаштували свято для випускників Університету третього віку

24 червня  у приміщенні міського Центру культури та дозвілля за організаційної підтримки комунального закладу Бериславської міської ради «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відбулися урочистості  з нагоди завершення чергового навчального 2020-21 навчального року в Університеті  третього віку.

На святі лунали художні, спортивні, аматорські номери підготовленні слухачами всіх факультетів університету. Вірші, пісні, вправи з спортивним інвентарем, все це та багато іншого наповнило зал посмішками, оплесками та позитивним настроєм.

Проведено церемонію  вручення подяк  волонтерській команді викладачів.  Грамоти, подяки та море квітів також отримали найактивніші студенти, які протягом року брали участь в заходах університету.

На свято завітали керуючий справами виконавчого комітету Лариса Дамаскіна, заступник голови районної ради Тетяна М’ягка та начальник управління соціального захисту населення  Бериславської районної державної адміністрації Інна Іванова, які відзначили важливість напрямку роботи щодо залучення людей похилого віку до активного життя. Адже людині з активною життєвою позицією, яка все життя була у вирі подій, людей і спілкування, дуже важко і просто шкідливо залишатися наодинці із собою. Керівники об’єднаної територіальної громади та району  привітали всіх присутніх і побажали гарного літнього відпочинку та наснаги на наступний навчальний рік.

Завершилось свято віночком українських пісень у виконанні колективу «Джерело».

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН