Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємців Миколаївщини запрошують до участі у Національному Сорочинському ярмарку

З 17 по 22 серпня 2021 року відбудеться Національний Сорочинський ярмарок. Його проведуть традиційно в селi Великi Сорочинцi Миргородського району Полтавської областi. Ярмарок присвячений 30-й рiчницi Незалежностi України та внесений до перелiку офiцiйних заходiв цієї дати.

Сорочинський ярмарок є одним iз найяскравiших та найвiдомiших народних символiв України, уособлює український народ, його культуру, iсторiю та сьогодення. Вже майже три столiття він проходить в передостаннiй тиждень серпня на ярмарковiй площi в 16 га пiд вiдкритим небом.

Учасниками Сорочинського ярмарку щороку є понад двi тисячi пiдприємств ycix галузей промисловостi, приватних пiдприємцiв, майстрiв народних промислiв, закладiв громадського харчування та розваг з ycix областей України. Долучитися до Ярмарку запрошують і представників підприємств Миколаївщини.

У культурно-мистецькiй програмi берутъ участь понад три тисячi учасникiв народних мистецьких пісенних, танцювальних, музичних колективiв та окремих виконавцiв, зiрки украiїськоi естради.

В рамках ярмарку вiдбуваються конференцiї, презентацiї, круглi столи тощо. Кожен ярмарок вiдвiдує понад пiвмiльйона гостей, coтні журналiстiв, керiвники Держави та Уряду, народнi депутати України, представники дипломатичного корпусу, iноземнi гостi.

За більш детальною інформацією можна звертатись до Наталії Мазур за телефонами: 0666791258, 0970658557, а також на електронну пошту: sorochiny@ukr.net.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН