Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Сєнкевич відзначив переможців конкурсу «Кращий підприємець року міста Миколаєва» (Фото)

Щорічно у першу неділю вересня відповідно до указу Президента Україні від 5 жовтня 1998 року №110/98 в Україні відзначається День підприємця.

Відповідно до розпорядження Миколаївського міського голови з 2017 року в нашому місті було започатковано проведення щорічного міського конкурсу «Кращий підприємець року міста Миколаєва», приуроченого до дня підприємця.  Кандидати на звання в чотирьох номінаціях подавалися Державною Податковою Службою України у Миколаївський області, Пенсійним фондом, Міським центром зайнятості,  виконавчими органами Миколаївської міської ради, Регіональною Торгово-промисловою палатою. Всього на конкурс цього року було подано 22 кандидати за 4 номінаціями: «Кращий платник податків», «Кращий роботодавець», «Кращий підприємець та молодий підприємець».

Також з цього року було започатковано нову номінацію «Краща торгова марка, що обрана миколаївцями» В ній відзначалися торгові марки за які проголосували мешканці міста.

Урочистості  з нагоди свята відбулися в концерт-холі «Юність». Переможців привітав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

– Я дякую всім нашим землякам, які своєю роботою примножують славу  нашого міста. Тим, хто сьогодні є його гордістю. Створюють робочі місця. Дають високоякісний продукт, про яку б сферу не йшлося. Платять податки. Реалізовують найсміливіші проекти. Хочу побажати вам не зупинятися на досягнутому, рухатися впевнено вперед. Ми вас підтримуємо і пишаємося вами.

Олександр Сєнкевич нагородив переможців в номінаціях:

  • «Кращий платник податків» – ТОВ “Миколаївськийзаводзалізобетонних виробів” і ДП “Дослідно-проектний центр кораблебудування”;
  •  «Кращий роботодавець» – ТОВ «ЄВТ ГРЕЙН»;
  •  «Кращий підприємець» – ФОП «Масловський Юрій В’ячеславович»

«Краща торгова марка», що обрана миколаївцями – ТОВ «Агро-Юг-Сервіс», ТОВ «Альпі-Україна»,Фермерське господарство «Владам», ФОП Масловський, ПП «Золотой теленок», ПрАТ “Лакталіс-Миколаїв”, ПП «Малицький», ТОВ “ШоБревері”, ФОП Бєглов, ТОВ “Кафар-Україна”, ТОВ «Лакомка», ТОВ “Миколаївський хлібозавод 1”, ТОВ «Терновський хлібзавод», ТОВ Швацьке підприємство «Новий стиль», ВТФ «Велам», ФОП Курючкіна, ТОВ «Артіль» ЛТД, ПП “ТК-Ренессанс”, ТОВ «Фірма Арт дизайн», KITEWINGS.

Олександр Сєнкевич також вручив Подячні листи міського голови лауреатам

  • в номінації  «Кращий платник податків» – ТОВ «Евері» і ФОП Митрофанова,
  • в номінації «Кращий роботодавець»- ТОВ «Очерет»,
  • в номінації «Кращий підприємець – ФОП Точилкіна і ФОП Намазов.

Подякував міський голова і лауреатам номінації «За активну участь в організації святкування Дня підприємця»: ПНВП «Українські бальзами», ТОВ ВЗП «Жовтневі ковбаси», ФлагМастер, Марсана, ФОП Точилкіна. Окремі подяки отримали члени конкурсної комісії: представники Головного управління статистики у Миколаївській області, Управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області,  Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області,  Миколаївський обласний і міський центри зайнятості, РТПП Миколаївської області.

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН