Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївці відзначили День Гідності та Свободи (Фото)

У четвер, 21 листопада, з нагоди річниць важливих для України Помаранчевої революції та Революції Гідності, миколаївці зібралися біля пам’ятника Героям Небесної Сотні, аби вшанувати усіх, хто віддав життя за мир у державі. 

Участь у покладанні квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні взяли заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі, керівництво Миколаївської міської ради, військові, студенти та небайдужі містяни. Хвилиною мовчання усі присутні згадали світлу пам’ять загиблих.

Голова Миколаївської ОДА Олександр Стаднік на своїй сторінці у мережі Facebook зазначив, що дві знакові революції навчили українців поважити себе як громадян, як націю.

«З часу своєї незалежності Україна пережила дві знакові революції: Помаранчеву та Революцію Гідності. Вони навчили нас поважати себе як громадян, як націю; вони нагадали, що джерелом влади в Україні є народ (ч. 2 ст. 5 Конституції України). Ми заплатили за це життями на Майдані. Ми захищаємо нашу державу на східних кордонах. Імена та слава про наших Героїв – вічні. Ми всі, я впевнений, що всі, прагнемо миру! І досягнемо його, бо Президент України Володимир Зеленський робить для цього все можливе! Слава Україні!», – написав він.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН