Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині “податкові шахраї” обманюють людей

Другий день поспіль організована група шахраїв намагається ввести в оману суб’єктів господарювання нашої області. Про це повідомляє “Український Південь“, посилаючись на пресслужбу податкової.

Так, вчора в Бериславському районі, а сьогодні в Горностаївському районі псевдоподатківець Іванишин Олександр Семенович, користуючись номером мобільного телефону 066-801-27-59, телефонує суб’єктам господарювання району та направляє їх для розв’язання надуманого питання – виключення підприємства або підприємця із переліку «київських аудиторів», до свого співучасника. Завданням цього персонажу є виконання ролі в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима.

Для цього псевдоподатківець надає інший номер – 099-309-97-27. Особа, що відповідає за цим номером телефону, обіцяє «допомогу за якихось 15-25 тис. гривень, які необхідно перерахувати на платіжну карту 5375 4141 2806 2881, відкриту на ім’я Валерії Ц. або на платіжну карту 5355 2802 0646 3133, відкриту на ім’я Цапко О.В..

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує, що податківці ніколи не телефонують суб’єктам господарювання з таких питань. Будьте уважними, ні в якому разі не піддавайтесь на провокації аферистів. У разі отримання схожих пропозицій, звертайтесь на Антикорупційний сервіс ДПС України «Пульс» за тел. 0 800 501 007 та до Національної поліції за телефоном 102.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН