Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна лікарня відзначила ювілей

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на сторінку лікарні у соціальних мережах.

Історія довжиною у 70 років! Ювілей – це час, коли підводять підсумки….

Літопис лікарні – це сторінки, наповнені добросовісною працею, професійними перемогами і успіхами декількох поколінь професіоналів.

Формування лікарні розпочалося ще в 50-ті роки, а з 1964 року дитячу міську лікарню було реорганізовано у “Дитячу обласну лікарню”.

Протягом 70 років заклад перебуває на сторожі дитячого здоров’я! Вже на сьогоднішній день проліковано 7,7 мільйонів юних жителів нашої області.

Херсонська дитяча обласна лікарня – самий більший дитячий активнорозвиваючий лікувально – профілактичний заклад Херсонської області, осередок наукового і практичного досвіду!

Наш 70-річний ювілей – це не лише тимчасовий відрізок часу, це ціле життя зі своїми віхами і етапами, людьми і їх справами. Це час, коли підводять підсумки минулих справ, визначаються задачі на майбутнє і плануються шляхи їх вирішення.

Наша лікарня являється кузнею найкращих медичних кадрів різних спеціальностей!
В пріоритеті нашої лікарні завжди була відповідність запитам лікування пацієнтів, яким ми надаємо якісні послуги в короткі періоди, без обману, без нав’язування додаткових, надлишкових послуг. Також притримуємося традиційного принципу «пацієнт – до лікаря», робота наших приймальних відділень організована по принципу «лікар – до пацієнта». Не пацієнти ходять хворі за лікарями, а спеціалісти приходять до них. Діти вразливі, маленькі і ранимі, не завжди можуть пояснити що у них болить.

Робота усіх наших спеціалістів направлена на те, щоб виписати здорову дитину!

Лікування дітей – завжди особлива відповідальність. Тому для всієї Херсонської області лікарня – це не просто назва КНП «Українська, 81» – це символ милосердя, світло надії і синонім високого професіоналізма, це храм дитячого здоров’я!

У нашій лікарні є своя унікальність – це багатопрофільність надання медичних послуг! За роки майстерність лікарів стала надзвичайною і їх скромні навики змінилися на високоякісні маніпуляції. Лікарня оновлюється, ремонтується і стає більш модернізованою для наших пацієнтів.

Медичні працівники лікарні – це представники благородної професії, адже протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються любов’ю та повагою. Велика кількість справжніх особистостей робили, інколи, неможливі зусилля для порятунку дитячого життя!

В день святкування ювілею, за професіоналізм і відданість справі, удосконалення лікувально – діагностичної бази, за вагомий внесок у розвиток лікарні, нагородами та відзнаками привітали самих старанних і відповідальних співробітників. З повагою згадали наших ветеранів лікарні, завдяки яким сьогодні наслідуються найкращі вміння і знання серед покоління сьогодення.

Професійний і дружній колектив ДОКЛ, справжня сім’я, завжди був орієнтований на комплексну і якісну медичну допомогу.
Спеціалісти лікарні активно приймають участь у різних проектах, проводять огляди дітей – сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, приймають участь у різноманітних заходах, удосконалюють свої вміння і знання.
На базі лікарні регулярно проводяться семінари, виїзні цикли удосконалення лікарів, середніх медичних працівників, прийняття участі в обласних конференціях по різним питанням охорони здоров’я.

Колектив КНП впевнений, що обов’язково стане учасником ще багатьох етапів розвитку дитячої служби в Україні.
70 років ми доводимо, що головні інструменти лікарів – це не тільки ліки і технології, а доброзичливість і турботливе відношення до пацієнтів.

Наше суспільство, з усією відповідальністю розуміє, що без нас, без нашого, згуртованого, професійного, вірного своїй справі колективу – зміни в охороні здоров’я не дадуть необхідних результатів.

Зі святом усіх, дорогі колеги!

Успіхів на подальшому шляху, нехай наш заклад розвивається якнайкращим чином! А перебування хворих діток буде лише для покращення їх здоров’я!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН