Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В херсонському виші відкрили нову спеціальність

Навчатимуть фахівців за спеціальність “Маркетинг” вже з цього року, – повідомляє “Український Південь” з посиланням на сторінку Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Маркетолог – це економіст,  який досліджує ринок, відстежує конкурентне середовище, аналізує попит,  вивчає ринкові можливості підприємства із подальшим формуванням товарної, цінової політики, розробляє стратегії просування продукту, формує бізнес-плани і стратегії розвитку підприємства. 

Маркетологи можуть працювати на підприємствах усіх форм власності різного профілю, у проектних організаціях, консультативних і дослідницьких центрах, наукових та освітніх закладах, зокрема, у таких підрозділах та відділах: маркетингу; постачання; збуту; виробничому; міжнародних зв’язків; планово-економічному; маркетингових досліджень; реклами та PR.
За версією відомого у всьому світі журналу Forbes  маркетингові аналітики є першими за популярністю. Сьогодні потреба у справжніх фахівцях з маркетингу уже гостро відчувають підприємства, які впроваджують ринкові засади господарювання.

Бажаємо Вам зробити правильний вибір і чекаємо у  Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН