Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

День відкритих дверей провів херсонський виш у Кропивницькому

В рамках вступної кампанїі-2023 року  вищі навчальні заклади проводять різні заходи.

4-5 травня у місті Кропивницький відбувся день відкритих дверей Херсонського державного аграрно-економічного університету.

День відкритих дверей ХДАЕУ — це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти в ХДАЕУ.

Учні шкіл, коледжів, ліцеїв зацікавлено брали участь у квестах, іграх, експериментах, дослідженнях, розіграші подарунків і звісно у майстер класі по приготуванню найсмачнішого шоколаду.
Всі ми полюбляємо посмакувати солоденьке, а смачніші десерти завжди ті, які приготовлені власноруч.
Ознайомившись з факультетами гості заходу переконалися, що обрати спеціальність своєї мрії доволі легко, адже перелік освітніх програм в ХДАЕУ досить великий.

Отримавши багато позитивних емоцій учні з впевненістю казали: «Я хочу стати частинкою вашої великої родини Херсонського державного аграрно-економічного університету».

 Джерело -з сайту ХДАЕУ.

   

Здобувачі ХДАЕУ спеціальності готельно-ресторанної справи мали нагоду продемонструвати стейкхолдеру навички тематичного сервірування столу та створення неймовірної, затишної фотозони, яка є невід’ємною частиною будь-якого свята.

2.ХДАЕУ ЗБЕРІГАЄ ЛІДЕРСЬКІ ПОЗИЦІЇ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ ОБСЯГІВ ФІНАНСУВАННЯ

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН