Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині виявили підпримців, які використовували працю 33 неоформлених працівників

Червень – місяць активної роботи для сфери сільського господарства.

Аби все встигнути вчасно, адже погодні умови вносять певні корективи, багато підприємців приймає до себе на роботу працівників чи то  для збору врожаю (черешні, полуниці), чи то для прополювання певних видів культур (цибулі, моркви, буряку), обіцяючи офіційне працевлаштування та гідну заробітну плату. Але не всі виконують надані обіцянки та додержуються вимог трудового законодавства.

Так, на початку тижня на території Каховського району Херсонської області проведеними Головним управлінням Держпраці у Херсонській області заходами державного контролю за додержанням законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин виявлено двох роботодавців неформального сектору економіки, які використовували працю 33 неоформлених працівників.

Встановлені порушення знайшли своє відображення в актах інспекційних відвідувань. Інспектором праці винесено підприємцям-бізнесменам приписи про усунення виявлених порушень та попередження про відповідальність передбачену ст.265 Кодексу Законів про працю України.

Держпраця Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН