Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стала відомою локація, на якій святкуватимуть День Конституції на Херсонщині

Про це розповів депутат обласної ради Ігор Йосипенко. За моєї ініціативи та підтримки голови ХОДА Сергія Козира, відбулася нарада, на чолі з заступником голови Андрієм Шибаєвим, щодо підготовки до святкування Дня Конституції. Присутні були представники всіх служб Херсонської обласної державної адміністрації.

Однозначно було прийняте рішення проводити цей захід на Кам’янській Січі. Я думаю, що всім зрозуміло, чому було зроблено саме такий вибір. Адже Кам’янська Січ має пряме відношення до написання першої Конституції у світі, відомої нам як Конституція Пилипа Орлика.

Саме тому мою ідею колеги підтримали і ми розпочали роботу в цьому напрямку. У зв’язку з тим, що часу обмаль, прийнято рішення, що в понеділок (незважаючи на те, що це – вихідний день) представники служб, які долучаються до організації заходу, зустрічаються на Кам’янській Січі й ми визначаємося з обсягом робіт та локаціями.

На сьогоднішній день вже на 90% готовий план заходу, наразі він доопрацьовується. Тому згідно з ним ми будемо відпрацьовувати наші подальші дії щодо святкування. Асоціації зі святами, які у нас там відбувалися, дуже гарні. Я думаю, що херсонці вже засумували за часом, який вони проводили на Кам’янській Січі.

З одного боку, декілька років там не було заходів, з іншого – на заваді були карантин та погодні умови. Тож через тиждень ми чекаємо на гарну погоду та чудове свято – і запрошуємо всіх на Кам’янську Січ! Спробуємо не просто організувати свято на високому рівні, а дійсно відпочити родинами!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН