Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські спортсмени готуються до змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів

Спортсмени Херсонського фахового спортивного коледжу не на мить не зупиняються: вдосконалюють свою спортивну майстерність, готуються до змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів. Про це повідомляють на сторінці Херсонського фахового спортивного коледжу.

Наразі, на базі Скадовської філії спортсмени коледжу відділень гандболу, боротьби вільної, легкої атлетики приймають участь у навчально – тренувальних зборах та водночас мають можливість виступати на змаганнях.

Так, представники відділення боротьби вільної беруть участь у всеукраїнському турнірі ЦС”Колос”, де виборють призові місця, демонструючи клас Херсонської школи боротьби.

Незабаром розпочнеться чемпіонат України з пляжного гандболу серед дівчат 2006-2007 р.н.,а також дорослий чемпіонат України серед жіночих команд. У складі збірної команди України дівчата коледжу 2004-2005 р.н. будуть захищати на спротивній арені честь нашої країни на чемпіонаті Європи у м.Варна, Болгарія.

Спортсмени королеви спорту- легкої атлетики готуються до чемпіонату України серед

юнаків та юніорів, долаючи кожного дня нові відстані, покращуючи показники часу.

Майже усі вихованці нашого закладу в майбутньому повязують своє доросле життя зі спортивною кар’єрою, виховуючи у собі з дитинства морально вольові якості, дисципліну. Усіх їх поєднує одне-любов до спорту та жага до перемоги!!!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН