Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні затвердили Тимчасовий порядок надання земельних ділянок в постійне користування ОСББ

Виконком міськради – серед іншого – підтримав рішення “Про затвердження Тимчасового порядку надання земельних ділянок в постійне користування об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків на території Херсонської міської територіальної громади”.

Порядок розроблений на підставі Конституції України та ряду законів.

Згідно документу, надання ОСББ земельних ділянок у постійне користування зійснюється на підставі прийнятих міською радою рішень про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

“Я прошу всіх керівників районів міста провести роз’яснювальну роботу серед голів ОСББ на предмет того, аби вони чітко виконували свої функціональні обов’язки. ОСББ – це свого роду міні-місто, і саме на вас лежить відповідальність за те, як воно буде розвиватися. Ми готові допомагати, але ви повинні розуміти: або ми разом розвиваємо Херсон, або будемо прощатися із тими, хто з цими обов’язками не справляється”, – прокоментував міський голова Ігор Колихаєв.

Загалом члени виконкому розглянули усі 4 питання порядку денного. Також було проголосовано за проєкти рішень:

  • Про погодження складу архітектурно-містобудівної ради при департаменті містобудування, архітектури та земельних ресурсів міської ради;
  • Про попередній розгляд проєкту рішення міської ради “Про внесення змін до Міської цільової програми боротьби з карантинними бур’янами на території міста Херсона на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 04.06.2017 № 1057”;
  • Про попередній розгляд проєкту рішення міської ради “Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Херсонської міської територіальної громади на 2019-2021 роки”.

Херсонська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН