Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні почали працювати над відновленням вулиці Суворова

Про роботу робочої групи розповіли на сайті міської ради.На робочій групі йшлося про те, що в місті розпочинається підготовчий етап до ремонтно-реставраційних робіт по вулиці Суворова (від просп. Ушакова до вул. Воронцовської). Під час масштабних ремонтів у майбутньому будуть відновленні фасади, покрівлі будівель, споруд.Передбачається, що буде створена єдина концепція відновлення вул. Суворова, яка об’єднуватиме всі елементи благоустрою: вуличне обладнання (лавки, викладення плитки, зелені насадження), фасади, підсвітлення, магазинні вивіски, рекламні носії тощо.

Нагадаємо, що 28.04.2021 виконавчий комітет міської ради прийняв рішення №185 щодо модернізації (осучаснення) вулиці Суворова.

З метою забезпечення належного санітарного та естетичного стану, поновлення історичного виду фасадів будівель, елементів та об’єктів благоустрою, розміщених (розташованих) по вул. Суворова власникам (орендарям) рекламних засобів пропоную долучитися до процесу та переглянути вид (тип) рекламних об’єктів і заміни (оновлення) на більш сучасні й новітні. Пропозиції щодо заміни виду (типу), кількості розміщення об’єктів зовнішньої реклами, надавати до управління маркетингу міста і туризму на погодження відповідно до порядку визначеного Правилами розміщення та експлуатації об’єктів зовнішньої реклами та інформації в місті Херсоні, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 20.0.2015 №369.

Рекламні засоби, розміщенні (розташовані) самовільно – без наявності дозволів на розміщення зовнішньої реклами – по вулиці Суворова на фасадах будівель, елементах та об’єктах благоустрою, пропоную самостійно демонтувати, для запобігання судових та виконавчих проваджень щодо примусового демонтажу та витребування коштів за його проведення відповідною установою.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН