Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітник поліції підозрюється у вчиненні хуліганських дій із застосуванням зброї

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури, у спосіб, передбачений КПК України для вручення повідомлень, повідомлено про підозру старшому інспектору з особливих доручень ГУНП в Дніпропетровський області, у вчиненні ним кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. ст. 296 КК України.

Установлено, що поліцейський, перебуваючи у відпустці на території Херсонської області, керуючи власним транспортним засобом «SKODA ОCTAVIA», на автодорозі поблизу с. Коробки Каховського району, порушив правила дорожнього руху, чим створив аварійну ситуацію. У результаті між поліцейським та водієм автомобілю «RENAULT» стався словесний конфлікт з приводу порушення Правил дорожнього руху. Унаслідок поліцейський, в присутності дітей, вистрілив з травматичного пістолету у водія та пасажира автомобіля «RENAULT», спричинивши їм тілесні ушкодження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює третій слідчий відділ (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі.

Наразі вирішується питання щодо обрання поліцейському запобіжного заходу та відсторонення його від посади.
За вчинене поліцейському загрожує до 7 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Херсонська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН