Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сім родин вимушених переселенців у Бердянську отримали власне житло

Під квартири  повністю реконструювали перший поверх дев’ятиповерхівки у центрі міста. Оглянути нове житло завітали голова облдержадміністрації Олександр Старух та представники Європейського Інвестиційного Банку, Програми ООН із відновлення та розбудови миру і Міністерства розвитку громад.

  • Наразі в області живуть декілька десятків тисяч внутрішньо переміщених осіб. Більшість із них не мають змоги повернутися додому. Тому ми створюємо сприятливі умови для їхньої інтеграції до запорізької громади. І в цьому нам допомагає Надзвичайна кредитна програма для відновлення України, – прокоментував подію Олександр Старух.

Проєкт стартував у 2018 році. Колишні склади та офіси перетворили на сучасні та затишні оселі. Будівельники встановили нові вікна та двері, облаштували покрівлю, виконали внутрішнє оздоблення, зробили комунікації та посилили конструкції всього будинку.

  • Ми дуже вдячні Європейському інвестиційному банку і Програмі розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні за надану обласній владі можливість стати надійним партнером у відбудові соціальної інфраструктури. Спільними зусиллями ми покращуємо життя всієї області. Попереду у нас багато планів та нових об’єктів,  – додав Олександр Старух.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН