Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускник херсонської IT-академії працевлаштувався до міжнародної компанії з розробки відеоігор

Про це розповів директор комп’ютерної академії ШАГ Віталій Швець.

Ще зовсім недавно – студент Херсонської філії Комп‘ютерна Академія ШАГ, а сьогодні – Junior UI Artist в Ubisoft Entertainment – французькій компанії, що спеціалізується на розробці та виданні комп’ютерних ігр, та має офіси у більш ніж 20 країнах світу, серед них: США, Канада, Іспанія, Китай, Німеччина, Болгарія, Україна, Румунія, Італія та Росія.

Про кого йде мова? Про 19-річного Артема Булгакова, який щойно подолав 4-х етапну співбесіду до легендарної Ubisoft Entertainment, місця, де відбувається справжня магія, що дає життя таким шедеврам, як Assasin’s Creed, Watch Dogs, Far Cry, Tom Clancy’s, Prince of Persia і не тільки!
Як зізнається сам Артем, надійною базою для його зростання як дизайнера, стало вивчення 2D технологій в графічному дизайні на курсі ШАГу. А також, не менш важливою, була самоосвіта, якій Артем приділяв кожну вільну хвилину, а це UI/UX дизайн, який і став тим напрямом, в якому наш Артем планує розвиватися найближчим часом, працюючи над проектами Ubisoft Entertainment.

До речі, саме зараз, разом із колегами, Артем працює над зовсім новою грою, яка, запевняє Артем, точно вразить навіть найвибагливіших цінителів гарного UX. Тож, ми чекаємо з нетерпінням!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН