Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт студії презентували майбутні журналісти – студенти ХДУ

15 червня власні напрацювання активна молодь презентувала керівництву факультету й навчального закладу.

Проєкт, перш за все, ставить за мету діджиталізувати засоби масової комунікації університетського масштабу шляхом виведення студентських недійних продуктів на всеукраїнський відеохостинг YouTube.

Таким чином, можна і капіталізувати даний проєкт, адже у наш час цей сервіс є дуже перспективним рекламним майданчиком, і саме його керівництво заохочує авторів популярних відеороликів грошовими винагородами.

В університеті існує практика долучати студентів до роботи відділів. Для молоді – це гарний старт, адже вони можуть реалізувати себе, а для структурних підрозділів – «свіжі» ідеї і креативне бачення.

Проректорка з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталія Кушнір зазначила: «Моє завдання, як проректорки, залучати інвесторів задля розвитку університету, написання грантових заявок для реалізації певних потреб і завдань, завдяки яким матеріально-технічна база буде покращуватися. Спільними зусиллями ми зможемо скорегувати ваші потреби і разом знайти інвесторів для можливості реалізації проєкту. Адже всі ми прагнемо, аби університет розвивався».

Навчальна телерадіостудія – це професійний майданчик для отримання сучасних навичок журналістики, модель сучасного newsroom для практичного опанування професії журналіста.

Мета студії – навчити створювати медійний і радіотелевізійний творчий проєкт в різних формах і жанрах, монтувати радіо, телевізійні журналістські матеріали, формувати навички роботи в кадрі, розвивати вміння вербальної і невербальної практики.

У ході заходу студенти-журналісти презентували концепцію роботи та продемонстрували в деталях, якою вони бачать майбутню сучасну телерадіостудію.

Пресцентр ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН